VISIT HOTH 2020


6-8. mars 2020 arrangerer vi Visit Hoth for fjerde gang. For 41 år siden ble deler av The Empire Strikes Back, den andre filmen i Star Wars sagaen spilt inn på Finse. Sammen med vår partner VISIT HOTH, ønsker vi alle Star Wars fans velkommen til å besøke isplaneten HOTH.

I år der det 40-årsjubileum for utgivelsen av Star Wars -The Empire Strikes Back. Og FINSE 1222 og medlemmer av Visit Hoth Group har i samarbeid laget ei helg som vi håper vil gi dere en utrolig opplevelse.

Som alltid ser vi fram til å ønske en samling av fans og foredragsholdere som elsker Star Wars velkommen til det spesielle stedet Finse.

FOREDRAGSHOLDERE

Christian Berrum
Christian var med det nosrske crewet på Finse under innspillingen av filmen. Han vil snakke om sine erfaringer i de tøffe forholdene under innspillingen, og hvordan det engelske crewet opplevde vinterværet på Finse.

Peter Macdonald
Star Wars: The Empire Strikes Back: location second unit director.

Peter har vært involvert i en mengde spektakulære prosjekter. Blant annet 2001: A Space Odyssey, Superman, Batman, three first Harry Potter filmer, The Bourne Ultimatum, X-Men Origins: Wolverine, Guardians of the Galaxy.

Fra arbeidet med innspillingen på Finse som var preget av mye snø og mye vind, har Peter mange artige historier å fortelle. Han vil beskrive utfordringene som fulgte med det ustabile været, og hvordan de fikk en så stor produksjon til å fungere under de arktiske forholdene som hersket på settet.

Madelyn Most
Second assistant camera (wo)man in Empire Strikes Back
Madelyn vil snakke om sine erfaringer med å være eneste kvinne i crewet og hvilke utfordringer det ga.

Greg Dupre
Second assistant cameraman: Second unit.
I år kan vi forvente en spesiell presentasjon. Gled dere!

Priser 6-8. mars (2 netter) overnatting og festivalpass per person:

  • Kr 4310,- i dobbeltrom
  • Kr 4050,- i budsjettrom
  • Kr 4950,- i rom med balkong
  • Kr 4150,- i 3-sengsrom
  • Kr 4075,- i 4-sengsrom

Festivalpass for eksterne: kr 950,- for helga.