Vinterferien med barn


Barna elsker å være på Finse. Hos oss er det masse snø, gøyale aktiviteter for store og små og best av alt; skituren starter rett utenfor døra. Her finnes det muligheter for alle. På kvelden kan man nyte en bedre middag i spisesalen, kose seg med brettspill eller være kreative i vårt verksted med både maling, tegning og perling.

Gjennom vinterferien i uke 8 (19. – 25. februar) har hotellet åpent og ønsker familier velkommen til fine dager på fjellet.

Til Finse har det i over 100 år kommet besøkende som trener til ekspedisjoner og nettopp dette synes vi er naturlig at også familier får en liten smakebit av. Ekspedisjonstrening skal være både morsomt og lærerikt for store og små. Vi har sklibrett til låns for barna og familier kan ellers nyte skiturer i de fine områdene rundt Finse.

For innekosen lager vi et av møterommene daglig fra kl. 12 – 18 om til verksted for perling, maling og tegning.

Vår samarbeidspartner Skikite tilbyr onsdag 21. februar ekspedisjonskurs for hele familien.

Ekspedisjonstrening for hele familien
Det skal være gøy på tur i vinterfjellet! Derfor kan det være lurt å lære noen tips og triks. Hvordan setter vi opp teltet i vind? Hvordan fyre en primus? Og hva har vi med oss i pulken? Dagen brukes ute. Vi pakker pulken og går oss en liten tur over Finsevann hvor vi lager en teltleir, spiser lunsj og graver i snøen. Deltagerne må ta med egne fjellski, varme klær til å være ute, matpakke og thermos. Barn fra 5 år kan delta.

Informasjon og priser for Ekspedisjonskurs for familien
Tid: Onsdag 21. februar kl. 10.30 – 16.00
Prisene gjelder pr. person per aktivitet hver dag.
Pris voksne: 500,- (Gjelder ikke-boende gjester)
Pris voksne: 200,- (Hotellgjester)
Pris barn: 300,- (Gjelder ikke-boende gjester)
Pris barn: 100,- (Hotellgjester)
Begrenset med plasser.
NB! Vi har ikke slalomski eller fjellski for barn til utleie

Informasjon og priser for voksne som deltar på helgekurs i skiseilingskurs, 23. – 25. februar
To dager: Kurs i helger, med overnatting, alle måltid og skiseilkurs koster 4890,- pr person i dobbeltrom (kr 5290,- med randoski). Enkeltromstillegg 350,- pr natt.
Ledige plasser: 3
Les mer om skiseilkurset her.

Pris på overnatting, god middag og en innholdsrik frokostbuffet / nistepakke avhenger av antall personer på rom og alder på barn, så ta kontakt med oss på epost for bestilling av overnatting og påmelding til aktivitetene.