Sommerpakke: Sykkeltur på Rallarvegen og bretur på Blåisen – To overnattinger


Opplev sommeren til fjells og det beste Finse har å by på: Fra høyfjell og bre til vakkert fjordlandskap. Dra på dagstur til breen Blåisen og sykle Rallarvegen ned til fjorden neste dag.

Hardangerjøkulen er den sjette største isbreen på Norges fastland. Arealet er cirka 73 km², og det høyeste punktet på breen er 1 863 moh. Breen har flere brearmer, hvorav Blåisen og Midtdalsbreen øst mot Finse og Rembesdalskåka vest mot Simadalen, er mest kjent. Jøklagutane tar deg med på en guidet bretur til brearmen Blåisen.

Å sykle Rallarvegen er en vakker sykkeltur i variert landskap, fra fjell til fjord. Sykkelturen fra Finse til Flåm er 57 km og du sykler langs isbre, fjellvann og bekker i typisk norsk fjellandskap. Turen avsluttes i bygda Flåm med karakteristisk vestlandsnatur hvor fossefall og bratte fjell stuper ned i Aurlandsfjorden. Ved ankomst Flåm setter du fra deg sykkelen ved stasjonen og plukker opp din bagasje.

Tidspunkt: 15. juli – 18. august 2019

Dag 1
Ankomst og innsjekk på Finse 1222.
Vi anbefaler en vandretur på Finse.
Se våre forslag til dagsturer rundt på Finse her.
Kl. 19 / 21: Treretters middag på Finse 1222.

Dag 2
Frokost med matpakke og påfyll av termos på Finse 1222.
kl. 11: Start guidet bretur til Blåisen med Jøklagutane
Kl. 19 / 21: Treretters middag på Finse 1222.

Dag 3
Frokost med matpakke og påfyll av termos på Finse 1222.
Sykle til Flåm eller Myrdal, innlevering av sykkel før kl. 12 dagen etter (kun komfortsykkel).

Priser
Kr. 5100,- per person i dobbeltrom
Prisen inkluderer to overnattinger i standard rom, to treretters middag, to frokoster, en  selvsmurt nistepakke / påfyll av termos, en lunsjpakke med lokale smaker, guidet tur på Blåisen inkl. utstyr til selve breturen,  leie av sykkel til sykkelturen fra Finse til Flåm og bagasjefrakt fra Finse til Flåm (1 kolli). Prisen inkluderer ikke togbilletter. Drikke til maten er ikke inkludert.

NB! Hvis dere reiser en vennegjeng og vil bo flere personer på samme rom, reduserer vi prisen noe. Det samme gjelder hvis dere reiser sammen med barn.

Kontakt oss på epost for å bestille.

29-31. juli har vi 10% rabatt på denne pakken. Bestill her.