Snowjam


Snowjam ble for første gang arrangert i 2003 i samarbeid mellom Snowjam - komiteen og oss. Sett 19.–21. januar 2018 av i kalenderen, da arrangerer vi igjen!

For 16. gang på rad arrangerer vi Snowjam sammen med våre samarbeidspartnere.

Vi gleder oss til å ønske alle velkommen også til neste år, fra 19.–21. januar 2018.

Vi har to ledige dobbeltrom førstkommende helg, kontakt oss på epost om du ønsker å bestille.

Litt praktisk informasjon i forbindelse med påmeldingen som startet 1. desember kl. 12:
– Dere bestiller rom og ikke enkeltsenger. Du står selv ansvarlig for å fylle sengene på rommet du velger å reservere.
– Dersom du reiser alene, kan du sende oss en epost. Vi har to femmannsrom disponible til bestilling av en seng (et rom til damer og et rom til menn) kr 2450,- per voksen. Første mann til mølla. Send epost f.o.m. 1. desember kl. 12.00.
– Påmelding er bindende, og faktura sendes ut i løpet av desember. Betalingsfrist settes til 26. desember, og dersom du ikke betaler innen fristen, sletter vi reservasjonen. Etter at faktura er betalt, refunderes ikke beløp, selv om du av forskjellige grunner avbestiller rommet.
– 5. januar kontakter vi alle som har booket rom for å få navn på de som skal bo.
– Bestilling av mat for dere som ikke bor på hotellet, gjøres direkte til oss på epost. For boende gjester, er mat inkludert i prisen.
– Prisene vil være 3200,- per voksen i enkeltrom, 2900,- pr voksen i dobbeltrom, kr 2600,- per voksen i tremannsrom, kr 2500,- per voksen i firemannsrom og barn 0–5 år går gratis, 6 år til og med 11 år koster 1100,- per barn og 12–14 år kr 1500,- barn. Prisen gjelder fredag til søndag.
– Når du booker online, husk å skrive alder på barna (slik at vi manuelt får lagt inn riktig pris), og om dere har allergier vi skal ta hensyn til.

Velkommen til denne fine helgen!