Rallarvegsløpet 2019


Den 17. utgaven av Rallarvegsløpet vil bli arrangert lørdag 20. og søndag 21. juli 2019. Påmeldinga vil bli åpnet i februar/mars. Løpet går fra Flåm til Finse lørdagen, og fra Finse til Haugastøl søndagen.

Rallarvegsløpet er løpet for de aller tøffeste ultraløperne! Start lørdagen er ved togstasjonen i sentrum av Flåm, og målgang er på Finse. Distansen er 54 kilometer og går fra havnivå opp til 1334 moh (høyeste punkt på Rallarvegen), og så ned til mål på 1222 moh. Søndag har start på Finse, og målgang er Haugastøl. Distanse to 27 kilometer lang og har et fall på totalt 200 meter.

Nytt av året er at det også vil bli innlagt et offisielt endagersløp fra Finse til Haugastøl på søndagen. De siste par årene er det flere som har ønska å løpe bare den 27 km lange andreetappen, og nå gjør vi dette til et eget løp med egen resultatliste. Selve hovedløpet med 54 km fra Flåm til Finse på lørdag og 27 km videre til Haugstøl på søndag vil foregå på samme måte som tidligere.

Rallarvegsløpet er krevende, med store høydeforskjeller. I tillegg ligger det også stort sett alltid snøfonner og lengre partier med sammenhengende snø som må passeres. Men denne helgen har vi fullt av gjester som søker spesielle utfordringer! Alle bor på Finse 1222 gjennom helgen, og på den måten blir også det sosiale fellesskapet en viktig faktor. I tillegg spiller de mektige naturopplevelsene en stor rolle.

Du finner informasjon om priser og påmelding på Rallarvegsløpets nettsider. Husk at du må reservere overnatting på Finse 1222 i tillegg, det er bare å sende oss en epost.

Priser 2019
Per person i dobbeltrom kr 3000,- fra fredag til søndag
Per person i flersengsrom kr 2600,- fra fredag til søndag. Ved denne varianten bestille du seng så blir du plassert vilkårlig på herre / damerom.
Per person i enkeltrom kr 3500,- fra fredag til søndag. NB! Vi har ikke flere enkeltrom igjen, men gi gjerne beskjed dersom du vil stå på venteliste.
Prisen inkluderer middag på kvelden, frokost og selvsmurt nistepakke og påfyll av egen termos.