Rallarvegsløpet 2018


Rallarvegsløpet er et ultraløp som går lørdag 21. og søndag 22. juli 2018. Løpet går fra Flåm til Finse lørdagen, og fra Finse til Haugastøl søndagen.

Rallarvegsløpet er løpet for de aller tøffeste ultraløperne! Start første dag er ved togstasjonen i sentrum av Flåm, og målgang er på Finse. Distansen er 54 kilometer og går fra havnivå opp til 1334 moh (høyeste punkt på Rallarvegen), og så ned til mål på 1222 moh. Dag to har start på Finse, og målgang er Haugastøl. Distanse to 27 kilometer lang og har et fall på totalt 200 meter.

Rallarvegsløpet er krevende, med store høydeforskjeller. I tillegg ligger det også stort sett alltid snøfonner og lengre partier med sammenhengende snø som må passeres. Men denne helgen har vi fullt av gjester som søker spesielle utfordringer! Alle bor på Finse 1222 gjennom helgen, og på den måten blir også det sosiale fellesskapet en viktig faktor. I tillegg spiller de mektige naturopplevelsene en stor rolle.

Du finner informasjon om priser og påmelding på Rallarvegsløpets nettsider. Husk at du må reservere overnatting på Finse 1222 i tillegg, det er bare å sende oss en epost.

Priser 2018
Per person i dobbeltrom kr 2900,- fra fredag til søndag
Per person i flersengsrom kr 2500,- fra fredag til søndag. Ved denne varianten bestille du seng så blir du plassert vilkårlig på herre / damerom.
Per person i enkeltrom kr 3400,- fra fredag til søndag. NB! Vi har ikke flere enkeltrom igjen, men gi gjerne beskjed dersom du vil stå på venteliste.
Prisen inkluderer middag på kvelden, frokost og selvsmurt nistepakke og påfyll av egen termos.