Rallarvegen sykkelutleie


Sykkel 1222 er sykkelavdelingen til hotellet Finse 1222. Du finner den i østenden av perrongen. I sykkelutleien kan du hente ut sykkelen du har booket. Du kan også kjøpe nødvendig utstyr til sykkelturen eller få hjelp til reparasjoner på din private sykkel. Vårt hyggelig personale på Sykkel 1222 strekker seg langt for i å hjelpe deg med det du trenger til din sykkeltur på Rallarvegen. Mange velger å starte sin sykkeltur på Finse. Avhengig av planene, kan du returnere syklene enten i Finse, Myrdal eller Flåm.

Sykkel 1222, vår Rallarvegen sykkelutleie, har fire ulike leiesykler.
Ønsker du å leie sykkel hos Sykkel 1222, vår Rallarvegen sykkelutleie?

Bestill leie av sykkel her.

Ved bestilling av flere sykler, må du bestille én og én sykkel og legge i handlekurven.

Eventuelt kontakt oss på mail eller ring 56 52 71 00.

Sykkel 1222 – Rallarvegen sykkelutleie på Finse

Du finner utleieavdelingen vår på Finse på togstasjonen, øst for stasjonsbygningen. Hvis du velger vår utleie, kan du sykle til Myrdal eller Flåm og sette igjen sykkelen der. Vi tar ansvar for resten!

Sykkel 1222 har over 29 års erfaring. Vi har lært mye siden 1989, og tilbyr syklende svært god løsninger (sykler, lager og service) hvert år. Vi forsøker også etter beste evne, å være oppdatert og fremover lent med tanke på trender innen sykkelbransjen. Hver sesong slutter med en forbedring til vårt flaggskip, egendefinerte sykkel Merida Komfort, laget spesielt for Rallarvegen. Resten av vår sykkelpark blir også ofte erstattet med nyere modeller og typer, som vår siste 2018 modell, i form av den elektriske Merida eBIG STEPS TOUR 7.500 EQ.

Hvis det skulle oppstå et problem under turen (som du ikke får til å løse selv), gir vi også service på veien. Det er et nødnummer som du alltid kan bruke.
Har du flere spørsmål, kan du alltid ringe vår sykkelansvarlig direkte på +47 919 10 140.

Våre sykkelmodeller

Alle våre sykler er spesielt tilpasset fjellforholdene på Rallarvegen. Vi er imidlertid fullt klar over at våre kunder har spesifikke behov som vi prøver å oppfylle med forskjellige sykkelmodeller som du finner nedenfor.

Merida KomfortMerida Komfort Finse 1222

Finse 1222 Komfort Merida-modellen, er utviklet i samarbeid med Stians Sport siden 2009. Den er meget robust, beregnet til håndtere forholdene på en fjellvei. Denne modellen er det vanligste valget for våre kunder. Denne modellen har alt du trenger til en komfortabel tur. Et solid bagasjebrett, skjermer, brede 2,2 tommers dekk, et brukervennlig og svært robust Alfine gir og framdemper.
Både damemodell og herremodell er tilgjengelig. Pris: kr. 775,- fra Finse til Myrdal eller Flåm.

Merida, One-Twenty 29 600Merida, One-Twenty 29 600

En enduro fulldempet sykkel. Den leveres med 130 mm framdemper fra Rockshox, skivebrems og Monarch RL bakdemper. Du låser enkelt framdemperen med en hendel på styret. Big 29« hjul, som er 2.35« bred, og en blanding av Deore og SLX komponenter. Flaskeholder er montert
Pris: kr. 1080,- fra Finse til Myrdal eller Flåm.

 

 

Merida elsykkel Finse 1222Merida Electrical eBIG STEPS TOUR 7.500 EQ

Denne sykkelen har en kraftfull Shimano Steps 600 motor og et 500 Wh batteri er nok til i gjennomsnitt 100 km med nesten uanstrengt sykling. Hydrauliske skivebremser, 10 gir, skjermer, bagasjebrett, flaskeholder og en liten datamaskin på styret som holder deg oppdatert på alle detaljer (fart, batteribruk, tid, osv).
Pris: kr. 1 545,- fra Finse til Myrdal eller Flåm

Merida Junior MATTS MACHETEMerida Junior MATTS MACHETE/ Merida DINO SX 20 6-SPD

Junior er modellen tilpasset de yngste.
Passer for barn mellom 6 og 12 år. Disse sykler er utstyrt med fordemper og skivebrems.
Kommer med 21 eller 6 gir (avhengig av modell).
Pris: kr. 450,- fra Finse til Myrdal eller Flåm

 

 

Gel setetrekk

Dette gir ekstra komfort og festes enkelt utenpå sykkelens originale sykkelsete.
Gele setetrekk leies kun ut til en av våre leiesykler.
Pris: kr. 60,- pr dag

 

 

Sykkelveske

 Sykkelveske

Ortlieb vanntett sykkelveske
40 liter pr veske
Kan kun leies sammen med våre Finse 1222 leiesykler. Kan ikke festes på vår Merida-sykkel, One-Twenty 29 600.
Pris: kr. 150,- pr dag