Handlebu


Det gamle Samvirkelaget har fremdeles en liten avdeling på hotellet.

Det gamle Samvirkelaget heter i dag Handlebu, og vi har fremdeles en liten avdeling på hotellet. Fra resepsjonen i hotellet har vi utsalg av forskjellige varer, både dagligvarer og sportsartikler. Vi skal betjene dere som har hytter og leiligheter på Finse, så bare kom innom! Vi har alltid melk, smør, egg, noe pålegg, mineralvann, øl og noe tørrvarer tilgjengelig. I tillegg har vi stort sett noe grønnsaker og frukt, hør med oss hva vi har tilgang på fra kjøkkenet.

Vi selger også utstyr du trenger til turen din: lue, hansker, t-skjorter, ulltrøyer, stillongs, kart, kompass, turkopp, solbriller, solkrem, Finsebuff og annet.

Forhåndsbestilling

Vi tar gjerne imot forhåndsbestilling av varer. Vi fikser det meste. Bestillingen må sendes på epost innen mandag kl. 12, for levering fredag etter. Husk at vi setter stor pris på forhåndsbestilling av brød. Da vet vi at du får det du ønsker.

Sees i resepsjonen!

Påsken 2018

Vi har satt sammen en egen liste for varer dere kanskje trenger til påsken. Vi håper dette er i tråd med ønskene deres. Hvis dere har behov for noe som ikke står her, er det bare å melde fra til oss, vi skaffer det meste. Utvalget ligger i bestillingskjemaet her. Bestillingen sendes til oss på epost, og betales når varene hentes ut.

Levering fra lørdag 24. mars: Bestilling må leveres innen lør 11. mars
Levering fra torsdag 29. mars: Bestilling må leveres innen lør 17. mars