Kjøkkenet


Kjøkkenet og restaurantopplevelsen har alltid vært en viktig del av oppholdet på Finse 1222. Vi vet at måltidene er viktige for gjestene som er på tur, enten det er med familien eller med kollegaene. Vi har dyktige kokker som tilbereder alt fra bunnen, og som ikke tar noen snarveier.

Frokost

  • Sommer: kl 07:30-10:00 (11:00 på søndager)
  • Vinter: kl 08:00-10:00 (11:00 på søndager)
  • Du kan smøre nistepakke
  • Fylle din egen termos
  • For eksterne er prisen kr 260,- inkl. nistepakke.
     
    Vi serverer en variert og innholdsrik frokostbuffet. Vi baker vårt eget brød hver natt. En del av våre varer er økologiske og noe er levert av lokale leverandører.

    Lunsj

  • 13:00-17:00 hver dag i Millibar
     
    Meny

  • Dagens suppe (kr 119,-)
  • Rømmegrøt (kr 129,-)
  • Rømmegrøt med spekemat (kr 179,-)
  • Sommersalat med røkt laks, melon og vinagrette (kr 179,-)
  • Hjemmelaget Finseburger av storfe og svin med salat, tomat, ost og stekte poteter med honningsennepsaus (kr 199,-)
  • Stekt Laks med rømme, ferske grønnsaker og nypotet (kr 239,-)
  • Grillet Entrecote med kryddersmør, ovnsstekte poteter og grønnsaker (kr 259,-)
    Med forbehold om endringer

  • Det er også salg av Finseblings, Finseboller og kaker
     
    I Millibar kan du også kjøpe det du ønsker av drikkevarer. Millibar er åpen for alle, også dere som starter eller ender turen på Finse. Er dere en stor gruppe som vil spise lunsj, må den forhåndsbestilles.

    Middag

  • Dagens 3-retter
  • Serveres mellom kl 19:00-21:00
  • Forhåndsbestilles dersom du ikke bor på hotellet
  • Koster kr 615,-
     
    Menyen er satt på forhånd og skiftes ut omtrent daglig. Dersom du har allergier, er det fint å få beskjed i forkant slik at kjøkkenet kan forberede alternative menyer. Til god mat hører god drikke. Utvalget vårt er håndplukket fra vår leverandør Moestue Grape Selection. Vi er glade og stolte av å ha vår egen Finsevin – i samarbeid med den gode produsenten Coffele fra Toscana.

    Grupper og selskap
    Skal du feire bursdag eller gifte deg kan vi lage en oppgradert meny. Kjøkkensjefen blir med i planleggingen etter ønske fra gjestene.

    Få en smakebit på hva våre gjester får servert til middag, de hjemmelagde kakene i Millibar, selve kokkeleringen samt de gode lokale råvarene. #kjokken1222 kan du følge på Instagram her.