Gavekort fra Finse 1222


Ønsker du å overraske noen du er glad i med den perfekte gaven? En opplevelse er noe alle setter pris på enten det er bryllupsgave, bursdagsgave, jubileum eller bare en hyggelig oppmerksomhet. Et gavekort fra Finse 1222 gir deg mulighet for å velge mellom flere ulike opplevelser, både sommer og vinter. Hos oss kan man starte dagen med sykkeltur på den historiske Rallervegen og nyte treretters middag på kvelden eller man kan starte dagen med en deilig hjemmelaget frokost og fortsette utendørs med et skiseilekurs. Uansett hva du velger har vi noe for enhver smak og vi gjør vårt ytterste for at et opphold hos oss med hjemmelaget mat av gode råvarer og flotte naturopplevelser skal gi deg en opplevelse for livet.

Gled noen med et gavekort fra Finse 1222!

Her finner du noen forslag til opplevelser på Finse 1222 hvor gavekortet kan benyttes til som betaling eller delbetaling:

Opplevelse 1: Overnatting
Hotellet har 41 rom og av disse er omtrent halvparten av rommene dobbeltrom. Vi har også noen få enkeltrom, et par suiter og flere større rom til tre, fire og fem personer. Suitene har egen balkong og fantastisk utsikt over Finsevann og Hardangerjøkulen. Våre fullpensjonspakker inkluderer en overnatting, en treretters middag, en frokost og selvsmurt matpakke. Nyt god mat og et hyggelig opphold på vårt historiske hotell!

Opplevelse 2: Lei sykkel og opplev Rallarvegen med påfølgende overnatting
En overnatting i kombinasjon med sykkeleie på Rallarvegen er den opplevelsen som flest ønsker å bruke sitt gavekort på. De fleste som sykler Rallarvegen kommer til Finse i august. Det er også mulig å sykle både tidligere og senere enn dette. Mer om våre sykkelpakker kan du lese her.

Opplevelse 3: Skiseilkurs med overnatting
Utvalgte helger fra januar til mars arrangerer vi skiseilkurs. Ta med vennegjengen eller familien, om du har større barn, på en annerledes aktivitet. Det er også mulig for minimum 3 personer å bestille egne skiseilkurs på ukedager. Les mer om våre skiseilkurs her.

Opplevelse 4: Treretters middag
En treretters middag koster 595,- (2018) og kan nytes i vår hyggelige restaurant. Menyen er satt på forhånd og skiftes ut omtrent daglig. Dersom du har allergier, er det fint å gi beskjed i forkant slik at kjøkkenet kan forberede alternative menyer. Les gjerne mer om våre kjøkken og hva vi tilbyr våre gjester her.

For å kjøpe gavekort, send oss en mail. Husk å oppgi ditt navn, ditt telefonnummer, postadresse hvor gavekortet ønskes sendt, ønsket beløp og eventuell melding til den heldige mottakeren.

Du bestemmer selv hvilket beløp du ønsker å sette på gavekortet, men minimumsbeløpet er kr. 500,-. Etter bestilling av gavekort via mail, vil du motta en digital faktura. Etter faktura er betalt sender vi deg gavekortet i posten (50,- kr påløper ekstra) eller gavekortet kan mottas digital på mail.

NB! Gavekortet er gyldig i ett år fra det utstedes.

For i løse inn gavekortet, kontakt oss på epost eller telefon 56 52 71 00. Vennligst ha ditt gavekort lett tilgjengelig når du tar kontakt, så vi kan redusere behandlingstiden. Det er mulig å betale eller delbetale med gavekort ved bestilling av hvilken som helst opplevelse hos oss.

Gavekort hos De Historiske Hotel & Spisesteder
Det er også mulig å kjøpe et gavekort som kan benyttes på ulike hotellet og spisesteder i Norge. Gavekortet kan kjøpes via De Historiske sine hjemmesider eller i resepsjonen hos oss på Finse 1222.