Pensjonisttur


Vi på Finse 1222 kan tilby skreddersydde program for små og store pensjonistgrupper/pensjonistforeninger både sommer og vinter, hvor foredrag, vandreturer og/eller omvisning på Finse er en del av opplevelsen. Finse har mye historie, kultur og natur som våre kunnskapsrike ansatte og samarbeidspartnere vil kunne fortelle mer om. Pensjonistturene kan arrangeres som dagsturer eller turer med en eller flere overnattinger. Ved besøk i flere dager anbefales dagsutflukter fra Finse til for eksempel Flåm med transport via Flåmsbanen, et besøk som kombineres med både besøk på fjellet og ved fjorden. Avhengig av gruppens ønsker for turen, foreslår vi utflukter med fokus på kultur, natur eller mat og drikke.

Forslag til aktiviteter på en pensjonisttur.

Aktivitetsforslag på Finse

– Omvisning på Finse
– Foredrag om Bergensbanen, Finse og det over 100 år gamle hotellet Finse 1222
– Besøk på Rallarmuseet
– Vandring i de fine omgivelsene rundt Finse. (Eksempelvis vandring langs Rallarvegen eller til fjelltopper med utsikt over Finse om områdene rundt.)
– Lett sykkeltur på Rallarvegen

Aktivitetsforslag ved dagsutflukter til Flåm

– Besøk og omvisning på Stalheim Hotel og Stalheim Folkemuseum
– Besøk i ostebygden Undredal og omvisning i Undredal stavkirke
– Omvisning på klyngetunet Otternes
– Omvisning på skofabrikken Aurlandsskoen
– Rundtur på Nærøyfjorden

Transport til Finse

Hotellet Finse 1222 ligger på selve Finse stasjon. Dette innebærer kort avstand fra perrong til hotellinngang. Reisende kan derfor ankomme med både koffert og sekk. Finse stasjon ligger langs Bergensbanen hvor reisende kommer fra vest (Bergen) og øst (Oslo). Det er også mulighet for å ta buss til eksempelvis Gol, Geilo eller Voss. Derifra er det mulig å ta toget til Finse.

Kontakt oss på epost eller 56 52 71 00 om du ønsker å få tilsendt forslag til seniortur/pensjonisttur til Finse.