Møterom


Vi har møtelokale til bruk for kurs, konferanse, som styrerom og grupperom. Les mer om våre ulike møterom i teksten under.

Oversikt over våre møterom:

Jøkulsalen
Den flotte panoramautsikten mot Hardangerjøkulen setter en fantastisk ramme rundt møtevirksomheten i Jøkulsalen. Lokalet benyttes som konferanselokale for store grupper og som selskapslokale for bryllup og jubilieum. Rommet har komplett AV-utstyr.
Halvsirkel: 30 personer
Klasserom: 56 personer
Kino: 70 personer
Langbord: 34 personer

Møteloftet
Møteloftet er et lyst og trivelig lokale i 3. etasje. Rommet har komplett AV-utstyr.
Halvsirkel: 24 personer
Klasserom: 30 personer
Kino: 40 personer
Langbord: 20 personer

Peisestuen
Møtevirksomhet rundt langbordet i Peisestuen gir en lun stemning rundt arrangementet. Fra de store glassvinduene er utsikten mot Hardangerjøkulen, Lille Finsenut og Finsevann et fantastisk skue. Rommet fungerer også som hotellets bibliotek. Den ærverdige peisen gjør også i dag sin nytte, slik den har gjort de siste over 100 årene. Vi tilrettelegger med AV-utstyr om ønskelig.
Langbord: 10 personer

Teknisk utstyr til våre møterom
På Finse 1222 har alle gjester fritt trådløst internett. Dette dekker store deler av hotellet.
Vårt AV-utstyr inkluderer projektor, lydsystem, lerret og flipover.

Andre møtelokaler / møterom tilknyttet Finse 1222

Framheim
Framheim var navnet på Roald Amundsens overvintringshytte i Antarktis i 1911. Hytten ble brukt som utgangspunkt for hans ferd til Sydpolen. Framheim på Finse er den eneste fullskala rekonstruksjonen av Roald Amundsen overvintringshytte. I og med at den originale Framheim ikke lenger eksisterer, er dette det nærmeste du kommer Amundsens historiske overvintring i 1911.

Framheim på Finse står 30 meter fra hotellet og kan leies som foredragsrom/grupperom på forespørsel.
Det er en helt spesiell historisk atmosfære i Framheim. Her får man virkelig et innblikk i hvordan ekspedisjonsfarerne levde i Antarktis. Framheim på Finse er innredet som den originale. Den har en unik samling av historisk materiale, klær, utstyr, bilder og gjenstander. Gjennom rekonstruerte utgaver av utstyret til Amundsen og Scott kan du få din egen erfaring med historien.

Les mer om de ulike aktivitetene som gjennomføres i Framheim her.

Står firmatur, kick-off, teambuilding, gruppetur, ledersamling eller kanskje en blåtur på planen? Har dere behov for møterom? Kontakt oss direkte på tlf. 56 52 71 00 eller epost, så sender vi deg et tilbud.