Ledige stillinger


Lyst til å jobbe på Finse? Vi søker flere medarbeidere fra januar 2020.

WE ARE LOOKING FOR A TRAINED CHEF
from 1st January or 1st February 2020

Full time job, from beginning of 2020, until 01 October 2020.

The kitchen at Finse 1222: We put an emphasis on local and fresh produce. We do not consider ourselves a place for fine dining, but our food shall be surprisingly good. All our food is made from scratch. We are in a continuous process of developing our kitchen. Food deliveries are once a week with the freight train from Bergen.

Our Kitchen Team:
1 Head Chef, 1 Chef 2nd in charge/ Sous Chef, 1 Chef, 1 Kitchen Porter and 1 Breakfast Chef.

Our dinner serving:
We serve a 3-course set menu every evening 19.00-21.00. Summer: 70-120 pax for dinner per night. Winter: 20-160 pax for dinner per night.
In addition, we serve 2-course lunches for groups and we have à la carte every day in the summer and weekends during winter.

Work duties:

  • Responsible for the kitchen when Head Chef is off
  • Participate in developing menus
  • Be able to make a 3-course for 25 pax on your own
  • Mise en place (easy build-up: fish, meat, soups, stocks etc)
  • Doing service
  • Closing the kitchen (cleaning, defrosting, check info for next day)
  • Ensure food safety (IK-Mat, HACCP, Cleaning plan)
  • Help with Orders, Inventory and other administrative tasks
  • Deliveries together with the rest of the staff
  • Ensure that Norwegian Health and Safety standards are up-to date and followed.

We are looking for the following qualifications:

  • Certified trained as a cook
  • Minimum 2 years’ experience as a chef
  • You are structured and well organized
  • Language: English very well written and spoken
  • You have documentation of completing course in HACCP

Personal attributes:
We are looking for an experienced and competent Chef with the ability to motivate and inspire his work colleagues. You are able to work well with others and help to create a good working atmosphere in the kitchen. You are professionally skilled and wish to deliver food of a high quality.

It is advantageous that you like being surrounded by nature. We do not have any urban activities to offer nearby the hotel. (Finse 1222 is a bit isolated from the rest of the world)

We offer:

  • 100% full-time position for our winter season 1 January
  • 100% full-time position for 3 months 01 July — 01 October 2020.
  • Possibility to advance in position
  • Housing in our staff building
  • Salary in accordance with agreement
  • A trust-based management
  • Activities on your spare time; Skisailing, skiing, hiking, cycling
  • Working together with an international team at the age of 18-64
  • A hotel in continuous development with a different concept than most hotels

 Interested?
Send your application and CV to Laila: dagligleder@finse1222.no

 

RESEPSJONIST
Perioden 1. Januar – 1. Oktober 2020
Som resepsjonist på Finse 1222 er du vårt ansikt utad. Resepsjonsjobben innebærer mange arbeidsoppgaver. Det er ikke bare inn og utsjekk av gjester. Informasjon til gjester om alt fra turtips, festivaler, togtider, sykkelutleie, bagasjelevering, kontroll på kjøreplaner og intern kommunikasjon, kjøkkenlister m.m.
Til stillingen som resepsjonist søker vi en person med følgende kvalifikasjoner:
• Du må beherske Norsk, Svensk eller Dansk flytende – skriftlig og muntlig.
• Du bør ha erfaring fra reiselivsbransjen
• Du må like å hjelpe folk
• Strukturert
• Evne til å håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig
• Fint om du kjenner til Visbook

SERVITØR
Periodene 1. Januar – 20. Mai + 1. Juli – 1. Oktober 2020
Vi ser etter en servitør med erfaring som kan være en sterk høyrehand for vår restaurantsjef. Middagen vår er en fast 3-retters meny som serveres mellom 19 og 21 hver kveld. Flytende servering og ingen betaling ved bordene. Noe servering på fat og noe på tallerken. Restauranten tar 150 og absolutt max 180 pax.
Bedriftsmøter, kurs- og konferanse gjester, individuelle gjester som ønsker å være aktive utendørs, bryllup, lunsjgrupper, festivaldeltakere m.m.
Til stillingen som servitør søker vi en person med følgende kvalifikasjoner:
• Du må beherske Norsk, Svensk eller Dansk flytende – skriftlig og muntlig.
• Du behersker servitøryrket godt

Vi tilbyr:
• Grundig opplæring i begge stillinger
• Mulighet for mer administrative oppgaver, for den rette personen.
• Rom i vår personalbolig og full kost på hotellet
• Frisk luft og masse vær, alle årstider
• Godt arbeidsmiljø og tillitsbasert ledelse
• Et spennende hotell som har langt mer enn bare overnatting og mat til våre gjester.

Interessert?
Send søknad med CV til Laila