Skarverennet 2019


Skarverennet går lørdag 27. april 2019, og vi ser frem til en helg med uvanlig mye gjester på Finse.

Les mer

Rallarvegsløpet 2018

Rallarvegsløpet er et ultraløp som går lørdag 21. og søndag 22. juli 2018. Løpet går fra Flåm til Finse lørdagen, og fra Finse til Haugastøl søndagen.

Hallingskarvsymposiet 2018 & Guidet fjellskitur: Hallingskarvet på langs

Vår partner i Hardanger åtgaum, AK og Kristin Glück-Teigland, arrangerer symposium og en guidet fjellskitur over Hallingskarvet fra Finse til Geilo 30. april og 1. mai 2018. Symposiet går søndag kveld, mens turen over fantastiske Hallingskarvet går mandagen. Velkommen til et inspirerende symposium og en fantastisk tur over mektige Hallingskarvet!

Påskefeiring

Påsken på Finse 1222 er noe av det vi gleder oss mest til i løpet av året. Vi er så heldige å ha stamgjester som kommer igjen år etter år, i en fin miks med nye besøkende. Det er masse som skjer i løpet av ferien og som vanlig blir det et variert program utover påsken.

Vinterferien med barn

Barna elsker å være på Finse. Hos oss er det masse snø, gøyale aktiviteter for store og små og best av alt; skituren starter rett utenfor døra. Her finnes det muligheter for alle. På kvelden kan man nyte en bedre middag i spisesalen, kose seg med brettspill eller være kreative i vårt verksted med både maling, tegning og perling.

Skiferie på fjellet

Nyt turer i det uberørte terrenget rundt Finse eller i en av nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda på fjellski. Hos oss kan du spenne på skiene rett utenfor hotellet og turen kan starte.

Bedriftspakke

Det er perfekt å legge en tur med kollegaer til Finse 1222. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.

Yogahelg: 5. – 7. jan og 12. – 14. jan – Fullbooket

Vi samarbeider med Juicyful og arrangerer yoga på Finse 1222!

Yogahelg

Vi samarbeider med Juicyful og arrangerer yoga på Finse 1222!

Rallarvegen: Sykkelpakke – En overnatting / to overnattinger

Sykkelruten starter i høyfjellet, forsetter forbi Hardangerjøkulen, passerer store elver med smeltevann fra fjellet, går via den ville Flåmsdalen med fossefall og avsluttes i det vakre og velkjente norske fjordlandskapet. Rallarvegen byr ikke bare på mektig natur, det er også en reise gjennom fascinerende kultur og historie.

Kortferien med overnatting og sykkelleie, Finse – Flåm

I samarbeid med De Historiske hotel & spisesteder, har vi laget den perfekte pakken for dere som vil oppleve Rallarvegen.

Finsejazz – Et firemannsrom ledig

I samarbeid med Bergen Jazzforum arrangerer vi Norges høyestliggende jazzfestival fra 26. - 28. januar 2018!

Sommervandrepakke

I tillegg til fantastiske Rallarvegen, er turmulighetene i området unike. Du trenger ikke gå mer enn 10 minutt før du er inne i noe av det vakreste Norge kan by på!

17. mai på Finse

Velkommen til den fine 17. mai feiringen på Norges tak!