Hallingskarvsymposiet 2018 & Guidet fjellskitur: Hallingskarvet på langs


Vår partner i Hardanger åtgaum, AK og Kristin Glück-Teigland, arrangerer symposium og en guidet fjellskitur over Hallingskarvet fra Finse til Geilo 30. april og 1. mai 2018. Symposiet går søndag kveld, mens turen over fantastiske Hallingskarvet går mandagen. Velkommen til et inspirerende symposium og en fantastisk tur over mektige Hallingskarvet!

Les mer

Fjell og ord 2017

Ordet er inspirasjon, fjellet er arena og bevegelse er årets tema når festivalen «Fjell og ord» går av stabelen på Finse 1222 29. september – 1. oktober. I løpet av helgen vil vi utforske temaet gjennom litteraturen, filosofien og friluftslivet. Inspirerende personer med kunnskap og interesse for temaet bevegelse, fra ulike vinklinger, skal ta oss gjennom festivalen. Velkommen en fjellhelg med kulturell konfetti!

Skarverennet 2018

Skarverennet går lørdag 21. april 2018, og vi ser frem til en helg med uvanlig mye gjester på Finse.

Vinterferie med barn

Barna elsker å være på Finse! De får gått på ski, lekt ute i snøen, hygget seg inne med brettspill og vært kreative i vårt verksted med både maling, tegning og perling.

Skiforeningsfestival på Finse

Helgen 9. - 11. mars 2018 arrangerer Skiforeningen i samarbeid med opplevelses-spesialisten Yourway en opplevelsesrik høyfjellshelg for hele familien.

Skiferie på fjellet

Nyt turer i det uberørte terrenget rundt Finse eller i en av nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda på fjellski. Hos oss kan du spenne på skiene rett utenfor hotellet og turen kan starte.

Bedriftspakke

Det er perfekt å legge en tur med kollegaer til Finse 1222. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.

Yogahelg: 5. – 7. jan og 12. – 14. jan – Fullbooket

Vi samarbeider med Juicyful og arrangerer yoga på Finse 1222!

Skiseiling – ukedager og helger for individuelle

Skiseiling har en lang historikk på Finse 1222. Vi arrangerer skiseilkurs fra januar til mars på Finse.

Yogahelg

Vi samarbeider med Juicyful og arrangerer yoga på Finse 1222!

Rallarvegen: Sykkelpakke – En overnatting / to overnattinger

Sykkelruten starter i høyfjellet, forsetter forbi Hardangerjøkulen, passerer store elver med smeltevann fra fjellet, går via den ville Flåmsdalen med fossefall og avsluttes i det vakre og velkjente norske fjordlandskapet. Rallarvegen byr ikke bare på mektig natur, det er også en reise gjennom fascinerende kultur og historie.

Kortferien med overnatting og sykkelleie, Finse – Flåm

I samarbeid med De Historiske hotel & spisesteder, har vi laget den perfekte pakken for dere som vil oppleve Rallarvegen.

Finsejazz – Fullbooket

I samarbeid med Bergen Jazzforum arrangerer vi Norges høyestliggende jazzfestival fra 26. - 28. januar 2018!

Sommervandrepakke

I tillegg til fantastiske Rallarvegen, er turmulighetene i området unike. Du trenger ikke gå mer enn 10 minutt før du er inne i noe av det vakreste Norge kan by på!

17. mai på Finse

Velkommen til den fine 17. mai feiringen på Norges tak!

Fjell til fjord: 7., 8., 13., 14., 15. og 16. mai

Vårens vakreste eventyr! Med egen fører går dere fra Finse, over Hardangerjøkulen, og ned til blomstrende Hardanger.