Sommerpakke: Sykkeltur på Rallarvegen og bretur på Blåisen – To overnattinger


Opplev sommeren til fjells og det beste Finse har å by på: Fra høyfjell og bre til vakkert fjordlandskap. Dra på dagstur til breen Blåisen og sykle Rallarvegen ned til fjorden neste dag.

Les mer

Finse Regatta 2019

Velkommen til Finse Regatta 2019!

Expedition Finse

Expedition Finse er Norges første ekspedisjonsfestival og vi har som mål å skape et samlingssted for ekspedisjonsfolk. Festivalen skal være for alle som har vært på tur, for de som planlegger og dra på tur og for alle som er interessert i polar- og ekspedisjonshistorie. Vi ønsker alle velkommen til ny festival helgen 8.–10. februar 2019!

Finsejazz

I samarbeid med Bergen Jazzforum arrangerer vi Norges høyestliggende jazzfestival fra 25. - 27. januar 2019!

Ice Music Festival Norway

February 14th - 16th 2019 will be the second time Ice Music Festival Norway is arranged at Finse! See the great program and artist line up at the bottom of the page. The festival passes and the concert tickets available for sale. Be aware that there are limited numbers of tickets for each concert!

Kitekurs med Skikite 4. – 6. jan, 11. – 13. jan og 18. – 20. jan / 1. – 3. feb og 22. – 24. feb / 1. – 3. mar og 29. – 31. mar / 3. – 5. mai

Finse er et ypperlig sted å lære kiting, og kursstart er kun noen hundre meter fra hotellet. Ta med venner eller familien på et lærerikt og morsomt kurs!

Skarverennet 2019

Skarverennet går lørdag 27. april 2019, og vi ser frem til en helg med uvanlig mye gjester på Finse.

Visit Hoth 2019

Velkommen til VISIT HOTH 2019!

Påskefeiring

Påsken på Finse 1222 er noe av det vi gleder oss mest til i løpet av året. Vi er så heldige å ha stamgjester som kommer igjen år etter år, i en fin miks med nye besøkende. Det er masse som skjer i løpet av ferien og som vanlig blir det et variert program utover påsken.

Vinterferien på Finse med barn

Barna elsker å være på Finse. Hos oss er det masse snø, gøyale aktiviteter for store og små og best av alt; skituren starter rett utenfor døra. Det blir ekspedisjonstreningskurs og skredkurs for familien i tillegg til at det blir iglobygging. Her finnes det muligheter for alle. På kvelden kan man nyte en bedre middag i spisesalen, kose seg med brettspill eller være kreative i vårt verksted med både maling og tegning.

Skiferie på fjellet

Nyt turer i det uberørte terrenget rundt Finse eller i de flotte naturområdene rundt. Hos oss kan du spenne på skiene rett utenfor hotellet og turen kan starte.

Bedriftspakke

Det er perfekt å legge en tur med kollegaer til Finse 1222. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.

Yogahelg med Juicyful 4. – 6. jan – Fullbooket / 1. – 3. feb – Ledige plasser

Vår flinke samarbeidspartner Juicyful inviterer også i år til yogahelg hos oss i vinterlige omgivelser i januar og februar!

Skiseilkurs med Skikite 4. – 6. jan, 11. – 13. jan og 18. – 20. jan / 1. – 3. feb og 22. – 24. feb / 1. – 3. mar og 29. – 31. mar / 3. – 5. mai

Skiseil gir deg muligheten til ”fly” over vidstrakte sletter med vinden som drivkraft. Med Finse 1222 som vert for ditt opphold har du villmarken rett utenfor døren. Grunnet stedets ekstreme kvaliteter har Finse de perfekte forholdene for skiseiling og har i dag et stort miljø for dette. Jevn vind og store flater å bevege seg på gjør Finsevann til det optimale stedet for din første ekspedisjon med skiseil. Skiseil er best kjent som et fremkomstmiddel på lange turer, men er i dag en fin familieaktivitet og ofte etterspurt som aktivitet for bedriftssammenheng.

Rallarvegen: Sykkelpakke – En overnatting / to overnattinger

Sykkelruten starter i høyfjellet, forsetter forbi Hardangerjøkulen, passerer store elver med smeltevann fra fjellet, går via den ville Flåmsdalen med fossefall og avsluttes i det vakre og velkjente norske fjordlandskapet. Rallarvegen byr ikke bare på mektig natur, det er også en reise gjennom fascinerende kultur og historie.

Nyttårsfeiring

Vi åpner Finse 1222 for ny vintersesong lørdag 29. desember 2018. Skiføre, nyttårshopprenn, Nyttårsquiz og god mat. Ta turen til fjells og opplev snødekte vidder og fint vinterlandskap!

17. mai på Finse

Velkommen til den fine 17. mai feiringen på Norges tak!

Fjell til fjord: 4., 5., 8, 11., 12. 15 og 16. mai

Vårens vakreste eventyr! Med egen fører går dere fra Finse, over Hardangerjøkulen, og ned til blomstringen i Simadalen i Eidfjord. I samarbeid med Bergans Adventures arrangerer vi Fjell til fjord som en komplett pakke med guidet skitur, overnatting, god mat og drikke og utsikt til vakker natur.