Kampanjetilbud: Januar og februar – Skiferie på fjellet


Nyt turer i det uberørte terrenget rundt Finse eller i de flotte naturområdene rundt. Hos oss kan du spenne på skiene eller trugene rett utenfor hotellet og turen kan starte.

Les mer

Rallarvegsløpet 2019

Den 17. utgaven av Rallarvegsløpet vil bli arrangert lørdag 20. og søndag 21. juli 2019. Påmeldinga vil bli åpnet i februar/mars. Løpet går fra Flåm til Finse lørdagen, og fra Finse til Haugastøl søndagen.

Sommerpakke: Sykkeltur på Rallarvegen og bretur på Blåisen – To overnattinger

Opplev sommeren til fjells og det beste Finse har å by på: Fra høyfjell og bre til vakkert fjordlandskap. Dra på dagstur til breen Blåisen og sykle Rallarvegen ned til fjorden neste dag.

Finse Regatta 2019

Velkommen til Finse Regatta 2019!

Expedition Finse

Expedition Finse er Norges første ekspedisjonsfestival og vi har som mål å skape et samlingssted for ekspedisjonsfolk. Festivalen skal være for alle som har vært på tur, for de som planlegger og dra på tur og for alle som er interessert i polar- og ekspedisjonshistorie. Vi ønsker alle velkommen til ny festival helgen 8.–10. februar 2019!

Finsejazz

I samarbeid med Bergen Jazzforum arrangerer vi Norges høyestliggende jazzfestival fra 25. - 27. januar 2019!

Ice Music Festival Norway

7-9. februar 2020 arrangeres Ice Music Festival Norway for 20. gang, og for 3. gang på Finse.

Kitekurs med Skikite 3. – 5. mai

Finse er et ypperlig sted å lære kiting, og kursstart er kun noen hundre meter fra hotellet. Ta med venner eller familien på et lærerikt og morsomt kurs!

Skarverennet 2019

Skarverennet går lørdag 27. april 2019, og vi ser frem til en helg med uvanlig mye gjester på Finse.

VISIT HOTH 2019 – THE 40TH ANNIVERSARY!

Like Per Frølich Poppe, we want to keep you warm! Not with his fantastic crew parka, but with golden memories of a lovely weekend, filled with laughter and stories - from 1979...

Påskefeiring

Påsken på Finse 1222 er noe av det vi gleder oss mest til i løpet av året. Vi er så heldige å ha stamgjester som kommer igjen år etter år, i en fin miks med nye besøkende. Det er masse som skjer i løpet av ferien og som vanlig blir det et variert program utover påsken.

Vinterferien på Finse med barn

Barna elsker å være på Finse. Hos oss er det masse snø, gøyale aktiviteter for store og små og best av alt; skituren starter rett utenfor døra. Det blir ekspedisjonstreningskurs og skredkurs for familien i tillegg til at det blir iglobygging. Her finnes det muligheter for alle. På kvelden kan man nyte en bedre middag i spisesalen, kose seg med brettspill eller være kreative i vårt verksted med både maling og tegning.

Skiferie på fjellet

Nyt turer i det uberørte terrenget rundt Finse eller i de flotte naturområdene rundt. Hos oss kan du spenne på skiene rett utenfor hotellet og turen kan starte.

Bedriftspakke

Det er perfekt å legge en tur med kollegaer til Finse 1222. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.

Yogahelg med Juicyful 1. – 3. feb – Ledige plasser

Vår flinke samarbeidspartner Juicyful inviterer også i år til yogahelg hos oss i vinterlige omgivelser i januar og februar!

Skiseilkurs med Skikite 3. – 5. mai

Skiseil gir deg muligheten til ”fly” over vidstrakte sletter med vinden som drivkraft. Med Finse 1222 som vert for ditt opphold har du villmarken rett utenfor døren. Grunnet stedets ekstreme kvaliteter har Finse de perfekte forholdene for skiseiling og har i dag et stort miljø for dette. Jevn vind og store flater å bevege seg på gjør Finsevann til det optimale stedet for din første ekspedisjon med skiseil. Skiseil er best kjent som et fremkomstmiddel på lange turer, men er i dag en fin familieaktivitet og ofte etterspurt som aktivitet for bedriftssammenheng.

Rallarvegen: Sykkelpakke – En overnatting / to overnattinger

Sykkelruten starter i høyfjellet, forsetter forbi Hardangerjøkulen, passerer store elver med smeltevann fra fjellet, går via den ville Flåmsdalen med fossefall og avsluttes i det vakre og velkjente norske fjordlandskapet. Rallarvegen byr ikke bare på mektig natur, det er også en reise gjennom fascinerende kultur og historie.

17. mai på Finse

Velkommen til den fine 17. mai feiringen på Norges tak!

Fjell til fjord: 4.,11. og 16. mai

Vårens vakreste eventyr! Med egen fører går dere fra Finse, over Hardangerjøkulen, og ned til blomstringen i Simadalen i Eidfjord. I samarbeid med Bergans Adventures arrangerer vi Fjell til fjord som en komplett pakke med guidet skitur, overnatting, god mat og drikke og utsikt til vakker natur.