Stengt resten av vintersesongen 2020


Kjære 1222-gjest. Grunnet alle kanselleringer i kjølvannet av Korona-viruset og den fremdeles ganske uavklarte smittesituasjonen, ser vi oss dessverre nødt til å holde stengt resten av vår vintersesong 2020.

Les mer

Covid 19- vi stenger hotellet sommer 2020

Kjære gjester og Finsevenner! Finse 1222 vil dessverre holde stengt i hele sommer på grunn av situasjonen rundt Covid-19 viruset. Gjeldende smitteverntiltak og manglende retningslinjer om hvordan vi på forsvarlig vis kan drive hotellet med tanke både på gjester og ansatte, har ledet oss til denne triste konklusjonen.

 • Vi leier heller ikke ut sykler i år
 • Vi vil ta kontakt med alle som har reservert opphold hos oss i sommer i løpet av kort tid
 • Vi åpner igjen vinter 2021
 • Vi gleder oss til å ta imot dere på Finse 1222 til neste år!

 • Rallarvegen for to

  Ta med deg kjæresten og sykle Rallarvegen i september

 • Overnatting, måltider og sykkelleie inkludert
 • Pris fra kr 1950,- per person i dobbeltrom
 • Tilbud 15. - 26. september

 • Sykkelsalget 2019 er i gang

  12. august starter vi salget av sykler. I samarbeid med Stians Sport har vi utviklet våre helt tilbake fra 2008. De er robuste og gode sykler. Disse er naturligvis tilpasset sykling på Rallarvegen. De fungerer også utmerket som bysykler. Vi selger ulike modeller i ulike prisklasser. (Foto: Bård Basberg)

  Sommerpakke: Sykkeltur på Rallarvegen og bretur på Blåisen – To overnattinger

  Opplev sommeren til fjells og det beste Finse har å by på: Fra høyfjell og bre til vakkert fjordlandskap. Dra på dagstur til breen Blåisen og sykle Rallarvegen ned til fjorden neste dag.

  Expedition Finse 2020

  Expedition Finse er Norges første ekspedisjonsfestival og vi har som mål å skape et samlingssted for ekspedisjonsfolk. Festivalen skal være for alle som har vært på tur, for de som planlegger og dra på tur og for alle som er interessert i polar- og ekspedisjonshistorie. I år feirer festivalen 10 år og vi ønsker alle velkommen 14-16. februar 2020.

  Finsejazz 2020

  I samarbeid med Bergen Jazzforum arrangerer vi Norges høyestliggende jazzfestival 24. - 26. januar 2020 for 25. gang.

  Ice Music Festival Norway 2020

  7-9. februar 2020 arrangeres Ice Music Festival Norway for 20. gang, og for 3. gang på Finse. (Foto: Emile Holba)

  VISIT HOTH 2020

  6-8. mars 2020 arrangerer vi Visit Hoth for fjerde gang. For 41 år siden ble deler av The Empire Strikes Back, den andre filmen i Star Wars sagaen spilt inn på Finse. Sammen med vår partner VISIT HOTH, ønsker vi alle Star Wars fans velkommen til å besøke isplaneten HOTH.

  Klemsbu er stengt 21.-23. februar 2020

  Klemsbu er stengt 21-23. februar 2020, så det lir ingen vafler å få kjøpt til helga. Løypa må også re-kvitstes.

  Skiferie på fjellet

  Nyt turer i det uberørte terrenget rundt Finse eller i de flotte naturområdene rundt. Hos oss kan du spenne på skiene rett utenfor hotellet og turen kan starte. (Foto: Bård Basberg)

  Bedriftspakke

  Det er perfekt å legge en tur med kollegaer til Finse 1222. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.

  Yogahelg med Juicyful 31. januar – 2. februar 2020

  Vår flinke samarbeidspartner Juicyful inviterer også i år til yogahelg hos oss i vinterlige omgivelser i januar og februar.

  Nyttårsfeiring

  Vi åpner Finse 1222 for ny vintersesong søndag 29. desember 2019. Skiføre, nyttårsakerenn, Nyttårsquiz og god mat. Ta turen til fjells og opplev snødekte vidder og fint vinterlandskap!

  17. mai på Finse AVLYST

  Velkommen til den fine 17. mai feiringen på Norges tak! (Foto: Bård Basberg)

  Fjell til fjord: 25. april, 30. april, 1. mai, 2. mai, 16. mai 2020 AVLYST

  Vårens vakreste eventyr! Med egen fører går dere fra Finse, over Hardangerjøkulen, og ned til blomstringen i Simadalen i Eidfjord. I samarbeid med Bergans Adventures arrangerer vi Fjell til fjord som en komplett pakke med guidet skitur, overnatting, god mat og drikke og utsikt til vakker natur.