Expedition Finse


Expedition Finse er Norges første ekspedisjonsfestival og vi har som mål å skape et samlingssted for ekspedisjonsfolk. Festivalen skal være for alle som har vært på tur, for de som planlegger og dra på tur og for alle som er interessert i polar- og ekspedisjonshistorie. Vi ønsker alle velkommen til ny festival helgen 8.–10. februar 2019!

Expedition Finse ble åpnet av Jens Stoltenberg for første gang i 2011. Gjennom de ni første festivalene har vi hatt besøk av flinke og engasjerende eventyrere – Børge Ousland, Ragnar Kvam Jr, Stein P Aasheim, Randi Skaug, Petter Nyquist, Aleksander Gamme, Rune Gjeldnes, Himmeljegerne, Ronny Finsås og Leo Houlding – for å nevne noen. The Shackleton Award deles ut og vi har et polarhistorisk foredrag.

Bestilling av festivalpass og overnatting er i gang. Se mer informasjon her:
-Full pakke enkeltrom kr. 4200,-
-Full pakke dobbeltrom kr. 4060,-
-Full pakke tremannsrom kr. 3900,-
-Full pakke firemannsrom kr. 3830,-

Prisen inkluderer to overnattinger, to frokoster inkl. selvsmurt matpakke, to middager og alle foredrag (festivalpass).

Kontakt oss på epost for bestilling og spørsmål.

Program for helgen er under utarbeidelse.

FOREDRAGSHOLDERE

Foredrag fredag kveld: Mats Grimsæth – «Fra pøbel til proff»

Mats Grimsæth

Foredraget til Mats preges av hans sterke historie med et brennende engasjement for å få folk til å møte sine frykter og følge drømmen sin uavhengig av alder. De siste årene har Mats blitt en anerkjent fotograf og en erfaren skipper tross sin unge alder. I løpet av 3 år har han seilt 20 000 nautiske mil langs Norskekysten som er i distanse en gang rundt jorda. I 2017 ble han tidenes yngste ekspedisjonsleder rundt Spitsbergen, på et år krysset han Barentshavet 5 ganger og September 2018 seilte hand Grønland-Norge i krevende forhold.