Expedition Finse


Expedition Finse er Norges første ekspedisjonsfestival og vi har som mål å skape et samlingssted for ekspedisjonsfolk. Festivalen skal være for alle som har vært på tur, for de som planlegger og dra på tur og for alle som er interessert i polar- og ekspedisjonshistorie. Vi ønsker alle velkommen til ny festival helgen 9. – 11. februar 2018!

Expedition Finse ble åpnet av Jens Stoltenberg for første gang i 2011. Gjennom de fem første festivalene har vi hatt besøk av flinke og engasjerende eventyrere – Børge Ousland, Ragnar Kvam Jr, Stein P Aasheim, Randi Skaug, Petter Nyquist, Aleksander Gamme, Rune Gjeldnes, Himmeljegerne, Ronny Finsås og Leo Houlding – for å nevne noen. The Shackleton Award deles ut og vi har et polarhistorisk foredrag.

Programmet og mer deltaljert informasjon om festivalen kommer, men hold av helgen 9. – 11. februar 2018!

Bestilling av festivalpass og overnatting er i gang. Se mer informasjon her:
-Full pakke enkeltrom kr. 4200,- inkludert to overnattinger, to frokost inkl. selvsmurt matpakke, to middager og alle foredrag.
-Full pakke dobbelt / flersengsrom kr. 3400,- inkludert to overnattinger, to frokost inkl. selvsmurt matpakke, to middager og alle foredrag. Yourway sin Camp Framheim kr. 1800,- inkludert tilgang på camp, dusj på hotellet, middag fredag, middag lørdag og alle foredrag. (Frokost lørdag og søndag er ikke inkludert!)
-Festivalpass Kr 950,- Prisen inkluderer alle foredrag.

Kontakt oss på epost for bestilling og spørsmål.