Bryllup


Vi skjønner godt at mange ønsker å feire bryllup og selskap på Finse 1222. Rammene for feiringen er svært spesiell, både sommer og vinter.

Feiring av bryllup legges opp etter ønske fra gjestene, men vi ønsker å være tett på planleggingen. Brudeparet blir hjulpet med alle detaljer både i planleggingsperioden og under selve arrangementet. Vi forstår at det er viktig å diskutere meny, vinvalg, bordoppsett, blomster, program, gavebord og andre detaljer. Vi vil gjerne bidra med vår erfaring. Når det nærmer seg den store dagen, vil vi ha direkte kontakt med toastmaster, slik at dagen blir slik dere har sett for dere.

Flere ønsker å vie seg utendørs. Hvis du ønsker et litt mer væruavhengig alternativ legger vi opp den høytidelige markeringen i Dagligstuen på hotellet. Det finnes også et lite kapell i det gamle skolehuset på Finse som brukes innimellom.

Jøkulsalen har maks kapasitet på 80 personer. Ved siden av Jøkulsalen ligger Restauranten og det finnes en skyvedør mellom lokalene som kan åpnes for grupper på opptil 120 personer. Utenfor Jøkulsalen ligger Dagligstuen med utgang til terrasse. I Dagligstuen finnes det behagelige salonger hvor det ofte serveres aperitiff og kaffe / kaker.

Bryllupsmiddagen kan valgfritt bestå av tre eller fire retter. Menyen for bryllup lages av vår kjøkkensjef etter ønsker fra brudeparet. Vi importerer vin fra Moestue og det enkleste er om brudeparet kan velge vinen til maten fra denne listen.

Dersom man skal ha live band i bryllupet er dette noe brudeparet selv må ordne. Da gjør vi oppmerksom på kostnader relatert til frakt. Spør oss gjerne spesifikt om dette så skal vi hjelpe dere. I restauranten finnes det et opphøyet platå som enkelt kan brukes som scene for bandet.

Vi har satt opp en liste over spørsmål som mange lurer på i forbindelse med bryllup. Ta gjerne en titt på disse. Dersom du ønsker å snakke med oss, eller hvis du lurer på priser og tilgjengelig datoer, kan du kontakte oss på telefon 56 52 71 00 eller epost.