Bryllup og selskap


Siden 1909 har det blitt arrangert en rekke vellykkede bryllup og jubileer på Finse 1222. Finse gir en spesiell følelse av å være samlet på et lite sted i et stort landskap. I tillegg opplever gjestene det som svært hyggelig å være sammen gjennom to dager – det gjør noe med samholdet. Vi arrangerer bryllup og selskap både i sommer- og vintersesongen. Noen har bryllupsfeiring som fyller hele hotellet, mens andre har mindre selskap. Uansett form, vi har svært god erfaring med å arrangere festen og dere er i trygge hender. Planlegging og gjennomføring gjøres i tett samarbeid med våre ansvarlige, og dere vil få god oppfølging underveis.

Vi har to rom som brukes til feiringer, Jøkulsalen og Peisestuen. Jøkulsalen har maks kapasitet til 80 personer, og har store vinduer med fantastisk utsikt over Hardangerjøkulen. Peisestuen er fra den originale delen av hotellet, med stor peis og nydelig utsikt. Her kan vi maks kapasitet til 30 personer.

Vår erfaring er at bryllup gjøres best når selskapet er lukket. Da får dere hotellet for dere selv, og kan disponere lokalene slik dere ønsker. Derfor egner hotellet seg best for bryllup på rundt 80 personer. For mindre bryllup er det helt supert å være for seg selv i Peisestuen. Vi kan gjerne også bare stenge av Jøkulsalen, dersom dere er en gruppe som ønsker middag i eget lokalet.

Bryllup


Vi skjønner godt at mange ønsker å feire bryllup og selskap på Finse 1222. Rammene for feiringen er svært spesiell, både sommer og vinter. Vi legger feiringen opp etter ønske fra gjestene, men vi ønsker å være tett på planleggingen. Vi hjelper brudeparet med alle detaljer både i planleggingsperioden og under selve arrangementet.

Les mer

Selskap


På Finse 1222 kan vi være behjelpelig med å arrangere venneturen, bursdager og andre feiringer og markeringer. På samme måte som med bryllup, kan vi reservere egne rom for bespisning – og hele hotellet dersom dere ønsker det. I samarbeid med dere som inviterer, legger vi opp meny og program....

Les mer

Ofte stilte spørsmål


Det er mye å tenke på når man skal arrangere bryllup eller stor fest. Dersom du velger å feire på Finse 1222, hjelper vi dere med det meste. Vi svarer på alle spørsmål på telefon eller epost, men vi har forsøkt å samle noen av de spørsmålene som går igjen....

Les mer