Bedriftspakke


Det er perfekt å legge en tur med kollegaer til Finse 1222. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.

Vi har møtelokaler i forskjellige størrelser, og vi skreddersyr oppholdet etter deres behov. Vi serverer riktig god mat, og vi sørger for at dere har alt dere trenger for å ha effektive jobbøkter.

Finse ligger nydelig til på høyfjellet, og vi anbefaler alle gjestene våre å oppleve naturen som finnes rett utenfor hotellet. Vi har god erfaring med å legge opp til aktiviteter som passer inn i programmet. På vinteren er det perfekt å ta et hurtigkurs i skiseiling, for eksempel. Vi samarbeider også med Yourway, som har et fantastisk program knyttet til hytta Framheim og den unike polarhistorikken. På sommeren er det sykkeltur på Rallarvegen, vandreturer i områdene rundt Finse samt bretur på Blåisen som kombineres med faglig program.

Prisene vil variere etter innhold, men et kursdøgn koster i utgangspunktet 2440,- pr person i enkeltrom og 2090,- pr person i dobbeltrom. Prisen inkluderer overnatting, treretters middag, frokost, toretters lunsj og leie av møterom med kaffe / te / litt frukt. Vi har møtekapasitet til opptil 70 personer.

Ta kontakt med oss på epost, så kan vi sammen legge opp et forslag til program.