17. mai på Finse


Velkommen til den fine 17. mai feiringen på Norges tak!

Vi lager fest på Finse 17. mai. Det blir storartet 17. mai – frokost på hotellet, og det blir program i løpet av dagen. Den tradisjonelle skituren opp til Hardangerjøkulen, går selvsagt også.

Foreløpig program 

16. mai
19.00 / 21.00 Treretter middag på hotellet
23.00                Quiz i Boogie’n

17. mai
8.00                     Flaggheising utenfor hotellet
8.00 – 11.00      17.mai-frokost med servering av kaker og bobler
10.14                   Ankomst med tog fra vest
10.30                   Folketog på ski til Hardangerjøkulen (Røde Kors Hjelpskorps serverer pølser, brus og varme drikker på Jøkulhytta.)
12.32                   Ankomst fra øst med tog
13.00 – 17.00    Salg av rømmegrøt, spekemat, hamburger og pizza i Millibar
19.00                  Treretters middag i restauranten


Etter flaggheising blir det sang av Einar Stefansson.

Einar Stefánsson er en norsk-islandsk klassisk sanger (bass) som for tiden studerer ved prestisjefulle Royal Northern College of Music i Manchester. I 2019 ble han invitert til å være del av talentprogrammet til den anerkjente festivalen Buxton International Festival i England og han har vært medlem av talentprogrammet Unge Stemmer ved Bergen Nasjonale Opera/Edvard Grieg Kor siden 2016.

 

 

Priser
Prisene gjelder for perioden 16. mai til 19. mai 2019.
Alle priser gjelder per person i dobbeltrom, inkludert treretters middag, frokost og selvsmurt nistepakke / påfyll på termos.
3 døgn: 4500,- (Ankomst 16. mai, avreise 19. mai)
2 døgn: 3600,-
1 døgn: 1900,-

Den guidene fjellskituren «Fjell til fjord» finner blant annet sted 16. mai. Les mer om denne turen her dersom du ønsker å kombinere skituren 16. mai med 17. mai – feiring.

17. mai-frokost og middag på kvelden kan også bestilles selv om man ikke bor på hotellet. Frokostpris med selvsmurt matpakke / påfyll på termos: 330,- og trerettes middag: 630,-. Svært begrenset med plasser, så bestill i god tid og senest 15. mai.

For bestilling, kontakt oss på epost eller telefon 56 52 71 00.