Finse 1222

Et helt annet sted

Les mer Booking
Utsikt over Finse
Mat Finse, Restaurant Finse,

Hva skjer

04.07.18 Hotellet åpner for sommersesongen

4. juli 2018 åpner hotellet og sykkelutleien for sommersesongen. Vi har sesong til 30. september, så velkommen til Finse 1222, Rallarvegen og fantastiske turmuligheter!

21.07.18 Rallarvegsløpet 2018

Rallarvegsløpet er et ultraløp som går lørdag 21. og søndag 22. juli 2018. Løpet går fra Flåm til Finse lørdagen, og fra Finse til Haugastøl søndagen.

Hotellpakker

Sommervandrepakke

I tillegg til fantastiske Rallarvegen, er turmulighetene i området unike. Du trenger ikke gå mer enn 10 minutt før du er inne i noe av det vakreste Norge kan by på!

Rallarvegen: Sykkelpakke – En overnatting / to overnattinger

Sykkelruten starter i høyfjellet, forsetter forbi Hardangerjøkulen, passerer store elver med smeltevann fra fjellet, går via den ville Flåmsdalen med fossefall og avsluttes i det vakre og velkjente norske fjordlandskapet. Rallarvegen byr ikke bare på mektig natur, det er også en reise gjennom fascinerende kultur og historie.

Bedriftspakke

Det er perfekt å legge en tur med kollegaer til Finse 1222. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.

Fjell til fjord
Jøkulsalen Hardangerjøkulen
Rallarmuseet

Leie sykkel til Rallarvegen?

Utleie fra juli til september

Bestill her
Mat Finse, Restaurant Finse,

Webkamera

Webkamera

Se Finse nå
Rallarvegen sykkelutleie Rallarvegen Bicycle Rental
Utsikt fra Finse 1222 mot Lille Finsenut
The Rallar museum rallarmuseet
Mat Finse, Restaurant Finse,

Værvarsel