Finse 1222

Et helt annet sted

Les mer Booking
Rallarvegen
Rallarvegen

Hva skjer

29.09.18 Sesongavslutning: Diktlesning og solokonsert med Stein Torleif Bjella

Som en avslutning på en flott sommersesong ønsker vi nye og faste gjester på Finse velkommen til flott høsthelg til fjells! Gled dere til diktlesning og solokonsert med Stein Torleif Bjella. Kjentmann Terje Olsen tar med de som ønsker på en 4-6 timers tur og lørdag kveld er det duket for årets sesongavslutningsfest.

30.09.18 Fotoutstilling 4. juli til 30. september: Helge Ingstad

Vi er så heldig å ha flott fotoutstilling på hotellet frem til 30. september. Bildene som Helge Ingstad tok under sitt opphold som pelsjeger i Canada fra 1926 - 1930 er utstilt i 2. etasje på hotellet. Ta en tur innom hotellet for en titt!

Hotellpakker

Sommervandrepakke

I tillegg til fantastiske Rallarvegen, er turmulighetene i området unike. Du trenger ikke gå mer enn 10 minutt før du er inne i noe av det vakreste Norge kan by på!

Rallarvegen: Sykkelpakke – En overnatting / to overnattinger

Sykkelruten starter i høyfjellet, forsetter forbi Hardangerjøkulen, passerer store elver med smeltevann fra fjellet, går via den ville Flåmsdalen med fossefall og avsluttes i det vakre og velkjente norske fjordlandskapet. Rallarvegen byr ikke bare på mektig natur, det er også en reise gjennom fascinerende kultur og historie.

Bedriftspakke

Det er perfekt å legge en tur med kollegaer til Finse 1222. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.

Rallarvegen
Rallarvegen
Rallarvegen

Leie sykkel til Rallarvegen?

Utleie fra juli til september

Bestill her
Rallarvegen

Webkamera

Webkamera

Se Finse nå
Rallarvegrapport
Rallarvegen
Rallarvegen sykkelutleie Rallarvegen Bicycle Rental

Værvarsel

Rallarvegen