Finse 1222

Et helt annet sted

Book rom Lei sykkel
Vandretur på Finse
Mose

Hva skjer

29.09.18 Sesongavslutning: Stein Torleif Bjella – Solokonsert og lesing fra Jordsjukantologien

Som en avslutning på en flott sommersesong ønsker vi nye og faste gjester på Finse velkommen til flott høsthelg til fjells! Gled dere til solokonsert og lesing fra Jordsjukantologien med Stein Torleif Bjella. Kjentmann Terje Olsen tar med de som ønsker på en 4-6 timers tur og lørdag kveld er det duket for årets sesongavslutningsfest.

30.09.18 Fotoutstilling 4. juli til 30. september: Helge Ingstad

Vi er så heldig å ha flott fotoutstilling på hotellet frem til 30. september. Bildene som Helge Ingstad tok under sitt opphold som pelsjeger i Canada fra 1926 - 1930 er utstilt i 2. etasje på hotellet. Ta en tur innom hotellet for en titt!

Hotellpakker

Sommervandrepakke

I tillegg til fantastiske Rallarvegen, er turmulighetene i området unike. Du trenger ikke gå mer enn 10 minutt før du er inne i noe av det vakreste Norge kan by på!

Nyttårsfeiring

Vi åpner Finse 1222 for ny vintersesong lørdag 29. desember 2018. Skiføre, nyttårshopprenn, Nyttårsquiz og god mat. Ta turen til fjells og opplev snødekte vidder og fint vinterlandskap!

Bedriftspakke

Det er perfekt å legge en tur med kollegaer til Finse 1222. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.

vandring
Hotellet Finse 1222
Utsikten mot Finse 1222

Leie sykkel til Rallarvegen?

Utleie fra juli til september

Bestill her

Nyhetsbrev

Meld deg på her.

Myrull
Vandring på Finse
vandretur

Webkamera

Webkamera

Se Finse nå
Vandretur på Finse
sykkeltur Rallarvegen
Fotoutstilling
Merida herre 2016

Værvarsel

-1°