Finse 1222

Et helt annet sted

Les mer Booking
Rallarvegrapport
Rallarvegen

Hva skjer

21.07.18 Rallarvegsløpet 2018

Rallarvegsløpet er et ultraløp som går lørdag 21. og søndag 22. juli 2018. Løpet går fra Flåm til Finse lørdagen, og fra Finse til Haugastøl søndagen.

30.09.18 Fotoutstilling 4. juli til 30. september: Helge Ingstad

Vi er så heldig å ha flott fotoutstilling på hotellet frem til 30. september. Bildene som Helge Ingstad tok under sitt opphold som pelsjeger i Canada fra 1926 - 1930 er utstilt i 2. etasje på hotellet. Ta en tur innom hotellet for en titt!

Hotellpakker

Sommervandrepakke

I tillegg til fantastiske Rallarvegen, er turmulighetene i området unike. Du trenger ikke gå mer enn 10 minutt før du er inne i noe av det vakreste Norge kan by på!

Rallarvegen: Sykkelpakke – En overnatting / to overnattinger

Sykkelruten starter i høyfjellet, forsetter forbi Hardangerjøkulen, passerer store elver med smeltevann fra fjellet, går via den ville Flåmsdalen med fossefall og avsluttes i det vakre og velkjente norske fjordlandskapet. Rallarvegen byr ikke bare på mektig natur, det er også en reise gjennom fascinerende kultur og historie.

Bedriftspakke

Det er perfekt å legge en tur med kollegaer til Finse 1222. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.

Rallarvegrapport
Rallarvegrapport

Leie sykkel til Rallarvegen?

Utleie fra juli til september

Bestill her
Rallarvegrapport

Webkamera

Webkamera

Se Finse nå
Rallarvegen
Rallarvegrapport
Rallarvegrapport
Rallarvegrapport

Værvarsel

13°
Rallarvegen sykkelutleie Rallarvegen Bicycle Rental