Finse 1222

Et helt annet sted

Les mer Booking

Hva skjer

21.04.18 Skarverennet 2018

Skarverennet går lørdag 21. april 2018, og vi ser frem til en helg med uvanlig mye gjester på Finse.

30.04.18 Hallingskarvsymposiet 2018 & Guidet fjellskitur: Hallingskarvet på langs

Vår partner i Hardanger åtgaum, AK og Kristin Glück-Teigland, arrangerer symposium og en guidet fjellskitur over Hallingskarvet fra Finse til Geilo 30. april og 1. mai 2018. Symposiet går søndag kveld, mens turen over fantastiske Hallingskarvet går mandagen. Velkommen til et inspirerende symposium og en fantastisk tur over mektige Hallingskarvet!

Hotellpakker

Fjell til fjord: 5., 8. og 15. mai – Ekstra tur: 12. mai

Vårens vakreste eventyr! Med egen fører går dere fra Finse, over Hardangerjøkulen, og ned til blomstringen i Simadalen i Eidfjord.

Rallarvegen: Sykkelpakke – En overnatting / to overnattinger

Sykkelruten starter i høyfjellet, forsetter forbi Hardangerjøkulen, passerer store elver med smeltevann fra fjellet, går via den ville Flåmsdalen med fossefall og avsluttes i det vakre og velkjente norske fjordlandskapet. Rallarvegen byr ikke bare på mektig natur, det er også en reise gjennom fascinerende kultur og historie.

Skiferie på fjellet

Nyt turer i det uberørte terrenget rundt Finse eller i en av nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda på fjellski. Hos oss kan du spenne på skiene rett utenfor hotellet og turen kan starte.

Finse 1222

Leie sykkel til Rallarvegen?

Utleie fra juli til september

Bestill her

Webkamera

Webkamera

Se Finse nå

Værvarsel