Finse 1222

Et helt annet sted

Les mer Booking

Hva skjer

30.09.17 Fjell og ord 2017

Ordet er inspirasjon, fjellet er arena og bevegelse er årets tema når festivalen «Fjell og ord» går av stabelen på Finse 1222 29. september – 1. oktober. I løpet av helgen vil vi utforske temaet gjennom litteraturen, filosofien og friluftslivet. Inspirerende personer med kunnskap og interesse for temaet bevegelse, fra ulike vinklinger, skal ta oss gjennom festivalen. Velkommen en fjellhelg med kulturell konfetti!

01.10.17 Hotellet stenger for sesongen

Søndag 1. oktober stenger vi hotellet etter sommersesongen. Velkommen tilbake til nyttårsfeiring fra 29. desember 2017!

Hotellpakker

Sommervandrepakke

I tillegg til fantastiske Rallarvegen, er turmulighetene i området unike. Du trenger ikke gå mer enn 10 minutt før du er inne i noe av det vakreste Norge kan by på!

Rallarvegen: Sykkelpakke – En overnatting / to overnattinger

Sykkelruten starter i høyfjellet, forsetter forbi Hardangerjøkulen, passerer store elver med smeltevann fra fjellet, går via den ville Flåmsdalen med fossefall og avsluttes i det vakre og velkjente norske fjordlandskapet. Rallarvegen byr ikke bare på mektig natur, det er også en reise gjennom fascinerende kultur og historie.

Bedriftspakke

Det er perfekt å legge en tur med kollegaer til Finse 1222. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.