Finse 1222

Et helt annet sted

Les mer Booking
Utsikt over Finse
Mat Finse, Restaurant Finse,

Hva skjer

20.05.18 Lukket arrangement lørdag 19. og søndag 20. mai

Fredag 18. mai vil Millibar være åpent frem til kl. 17.00 for servering. Hotellet stenger denne dagen kl. 19.00. Lørdag 19. mai er det mulig å handle i resepsjonen på dagtid frem til kl. 13.00, men Millibar vil være stengt for matservering. Øvrig hotell (St. Paul, Dagligstue, Peisestuen og veranda) vil også være stengt hele lørdag. Søndag 20. mai holdes hele hotellet stengt. Hotellet åpner igjen 4. juli for ny sommersesong. Velkommen!

20.05.18 Hotellet stenger for vintersesongen

20. mai 2018 er vår siste åpningsdag i vintersesongen, og vi åpner igjen for sommeren 4. juli 2018. Hjertelig velkommen tilbake til sommersesongen!

Hotellpakker

Sommervandrepakke

I tillegg til fantastiske Rallarvegen, er turmulighetene i området unike. Du trenger ikke gå mer enn 10 minutt før du er inne i noe av det vakreste Norge kan by på!

Rallarvegen: Sykkelpakke – En overnatting / to overnattinger

Sykkelruten starter i høyfjellet, forsetter forbi Hardangerjøkulen, passerer store elver med smeltevann fra fjellet, går via den ville Flåmsdalen med fossefall og avsluttes i det vakre og velkjente norske fjordlandskapet. Rallarvegen byr ikke bare på mektig natur, det er også en reise gjennom fascinerende kultur og historie.

Bedriftspakke

Det er perfekt å legge en tur med kollegaer til Finse 1222. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.

Fjell til fjord
Jøkulsalen Hardangerjøkulen
Rallarmuseet

Leie sykkel til Rallarvegen?

Utleie fra juli til september

Bestill her
Mat Finse, Restaurant Finse,

Webkamera

Webkamera

Se Finse nå
Rallarvegen sykkelutleie Rallarvegen Bicycle Rental
Utsikt fra Finse 1222 mot Lille Finsenut
The Rallar museum rallarmuseet
Mat Finse, Restaurant Finse,

Værvarsel